A gyermekkori álmaim valóra váltak!

Már gyerek korom óta tudtam, hogy tanár akarok lenni. Soha nem volt semmi kétségem, nem bizonytalanodtam el egy pillanatra sem, céltudatosan haladtam a kitűzött vágyam után, és a kitartásom kifizetődött, tanár lettem. Manapság ez nem számít olyan népszerű szakmának, mert nem keresnek vele sokat a fiatalok, de van az a motiváció, amit úgy hívnak, elhivatottság. Én meggyőződésből akartam tanár lenni. Na meg még valami!

Általános iskolában volt egy nagyon meghatározó pedagógus, aki bennem nagyon mély nyomot hagyott. Egy matematika tanár volt, de az az igazi karizmatikus féle, akiről nem tudod levenni a szemedet. Imádtam őt és rajongtam érte, megjegyeztem és a mai napig magam előtt látom minden egyes porcikáját. De ami a legemlékezetesebb számomra, az a csodálatos aktatáskája. Egy olyan igazi klasszikus darab, amire gyerekként csak sóvárogva tudtam nézni, de már akkor eldöntöttem, hogy ha egyszer én is tanár leszek, akkor veszek majd egyet magamnak.

És végre, elérkezett az én időm, a kezemben a diplomám, jöhet a táska! De nem akartam ám akár milyet, én csak és kizárólag olyat szerettem volna, mint amilyen az volt. Viszont ilyen klasszikus fazonú bőr táskát nagyon nehezen lehet kapni. Sokáig kutakodtam, de végül rátaláltam egy webshopra, ahol kiszúrta a szememet egy csodáklatos Blazek táska a kínálatból.

Kifejezetten olyan, klasszikus csodás darab, mint amilyenre vágytam, és az ára sem volt olyan vészes, ezért nem haboztam, megrendeltem. Nagyon hamar kiszállították, én pedig repdestem a boldogságtól. Mindig is erre vágytam, gyerek korom óta, és most végre megvan! Most már semmi sem akadályozhat meg benne, hogy én legyek az a karizmatikus, izgalmas pedagógus, akinek mindig is készültem!