Különórák tartásából babakocsi vétel lesz

Német nyelvtanárként dolgozom egy elég jó hírű gimnáziumban. Nagyon szeretem ezt a nyelvet sokáig kint is éltem Németországban, ott elsajátítottam minden dialektust és nyelvi fortélyt. Hazaköltözésemkor úgy gondoltam, a bennem lévő tudást át szeretném adni a diákjaim számára is, és nem csak a tudás adása a fontos, hanem a német nyelv megszerettetésé is. Az órákat próbálom színesebbé tenni, nem csak tömören a nyelvtanra és a szókincsre fektetni a hangsúlyt. Próbálom életszerűvé tenni a mindennapi nyelvfordulatokkal színesítve azt.
Amikor úgy döntöttünk a párommal, hogy kisbabát szeretnénk, akkor én magánórákat kezdtem adni, hogy minden szükséges tárgyat, felszerelést meg tudjunk vásárolni a párommal.

Ahogy a párom pocakja nőtt, úgy bővültek a magánóráimra jelentkezők számai is, ezzel szép kis mellékes keresetet szereztem a hónapok alatt.

Párom az interneten tájékozódott, hogy milyen alapfelszerelések szükségesek egy baba érkeztéhez, ekkor bukkant rá egy remek babakocsikat forgalmazó cégre, ahol online is meg lehet rendelni a babakocsikat és házhoz is szállítják azokat. Ez számunkra nagyon nagy könnyebbségnek bizonyult. De, ami a legfontosabb volt, az nem más, mint a temérdek választási lehetőség babakocsi terén. A cég honlap felületén számos babakocsi megtalálható, a vásárlóik döntésének megkönnyítése érdekében különböző címszavakra taglalják a kocsikat, így mindenki abba a mappába kattint bele, amit önmagát is ismerve kereshet és amit elképzelt. ilyenek például az iker babakocsik, sport babakocsik, valamint márkákra is taglalja az oldalt, hogyha valakinek lenne egy favorizált babakocsi márkája azt könnyen meg tudja találni. Ez mindenképpen könnyebbséget jelent, már az első körben egy szűrő, hogy merre is tud elindulni egy még babakocsin terén járatlan kezdő szülő. Amint belekattint egy-egy lapfülre, kinyílik egy babakocsi Kánaán

Rengeteg babakocsi felsorakozik, és képpel ellátva várja, hogy a leendő szülő, aki éppen egy fontos döntést készül meghozni, miszerint babakocsit vásárol, elveszettnek is érezheti magát. De ahogy rákattint egy szimpatikus kocsira, melynek formája és színe is elnyerte tetszésé, egy leírással találkozik.

Ezt a leírást nem másért alkalmazza a forgalmazó cég, minthogy segítséget nyújtson a leendő szülők számára. Nem titok mi is nagyon sokat köszönhetünk ennek a részletes leírásnak. Enélkül nem tudtuk volna kiválasztani a számunkra legideálisabb babakocsit. A cég tehát remekül alkalmazza ezt a vásárlók figyelmének megragadását azáltal, hogy megfelelően informálja őket az általa forgalmazott termékekről. Részletesen leírja a kocsi paramétereit, színét, formáját, anyaghasználatát. Melyek a vásárlást pozitív irányba tudják befolyásolni. Mi is ezeket a leírásokat olvastuk, mérlegeltünk, összehasonlítottunk egyik terméket a másikkal.

A babakocsikat forgalmazó cég, már a képek és a honlap alapján is egy magas minőséget, és precizitást képviselő vállalkozás, mely maximálisan azért dolgozik, hogy a vásárlóikat kiszolgálják és azok az általuk adott szolgáltatással meg legyenek elégedve. És ezt mi is alá tudjuk támasztani, máskülönben, ha nem magas minőségű termékeket árulnánk, nem választottunk volna a kínálatukból egy multifunkciós babakocsi szettet. Mi magunk között szettnek hívjuk, ugyanis, a mindenféle szín, fazon és formán túllépve, három részből álló babakocsi megrendelést vittük véghez. 
A legjobb minőségű anyagokból készült, könnyű alumínium vázas babakocsik felső része cserélhető, és minden egyes felsőrész illik az alsó guruló részhez. A felső részek egy mózeskosárból állnak, melyet a baba újszülött korától lehet alkalmazni, egy babahordozó rész tartozik még a szetthez, mely az autóban való szállítás és rövid séták megtételére alkalmas, a szett harmadik darabja egy sport ülés, ezt már akkor lehet használni, amikor a baba már tud ülni és úgy szemléli a világot.

A praktikusság volt a fő irányvonalunk, és ezt szerintem be is tudtuk tartani, mindamellett, hogy véleményünk szerint nagyon jól is néz ki a babakocsi, igazi letisztult formát és színvilágot választottunk, fontosnak tartottuk, hogy ne legyen csak fiús, vagy csak lányos színe, mindinkább a kiegészítőkkel szeretnénk majd kifejezni, hogy milyen nemű baba is utazik a babakocsiban.

Választásunk akkor vált véglegesen sikeressé, amikor megérkezett a futár a szállítmánnyal. A cég kitett magáért, nem árul zsákbamacskát, tényleg magas minőséget és percíz szállítást biztosít, amit pontosan be is tudott tartani. Megérte ezért a szuper babakocsiért plusz német órákat tartanom.