Mindennap tanul valamit az ember, még ha nyári gumikról is van szó

Alig vártam, hogy végre befejezzem az egyetemet. 5 év osztatlan tanári szakon elég idegőrlő. Az utolsó napokban már csak az lebegett a szemem előtt, hogy ha mindennek vége, végre a magam ura lehetek, és úgy alakíthatom majd ki a programom, ahogy szeretném. Mindig is magán tanár szerettem volna lenni, mert amikor először hallottam, hogy az ókori görögök, hogyan oktattak, egyenként, beszélgetve, rávezetve, azóta bennem van a vágy, hogy másokat gondolkodásra késztessek. Kevesebb jobb pillanat van annál, amikor valakinek, heuréka élményt okozol.

Lassan már 2 éve, hogy magánban oktatok, egész szépen kialakult az ügyfélköröm. A főváros egész területén, de inkább a perem kerületekben vannak diákjaim. A szoros beosztásomat nem tudnám tartani, ha nem lenne egy pici autóm, amivel könnyedén tudok cikázni a városban. Muszáj volt beszereznem egy autót, mert a kezdetben tömegközlekedéssel jártam, de olyannyira volt kiszámíthatatlan, hogy elég nagy késések fordultak elő, ami persze nekem volt pénz vesztés. Ezért döntöttem úgy, hogy egy kis városi cirkálót beszerzek. Szerencsére egy egész jót fogtam ki, viszonylag jó pénzért, bár a gumi garnitúrát azonnal le kellett cserélni.

Elhasznált téli gumik voltak rajta, pedig igen csak június közepe volt már. Emlékszem nagy dilemmába voltam, honnan szerezzek be új gumikat, mert nem volt még ilyenben részem, és az ismerőseim sem mozognak túlságosan autós témakörökben. Pedig minél hamarabb szerettem volna új abroncsokat, mert az elhasznált, ráadásul nem meg felelő évszakos autóabroncsok igen veszélyesek lehetnek az utakon, mivel nem biztosítják a megfelelő tapadást. Én meg nem szeretnek kis koccanásos baleseteket.

Akkor jutott eszembe, hogy van egy tanítványom, akinek az apja autószerelő, ő majd biztosan tud nekem segíteni. A következő alkalommal rá is kérdeztem a srác apjánál, honnan lehetne a legjobb minőségű gumikat venni, jó áron. Nem gondolkodott sokat a kérdésen, mintha természetes lenne, hogy a gumidiszkont.hu oldal a legalkalmasabb arra, hogy az ember új abroncsokat szerezzen. Válaszát azzal indokolta, hogy itt kizárólag új nyári-téli gumikat lehet vásárolni és olyan aprólékosan lehet keresni az oldalon, hogy egyszerűen és gyorsan találja meg az ember azt az autógumit, amit fel szeretne tenni gépjárművére.

Bár én már ott meg voltam lőve, hogy milyen méretű gumi kell apró autómra. Gyors segítséget kaptam diákom apukájától, aki hamar megsúgta a 205 55 r16 nyári gumik lesznek számomra a legideálisabbak. Egyébként az oldalon található keresővel is könnyedén meg tudtam volna találni, sőt még segítséget is tudtam volna kérni a weblapról. Szerencsémre még a gumik feltevésükről is gondoskodik az apuka, mert látja, hogy jó munkát végzek a fiával, fizikából már szépen javított, matekból is egyre jobban teljesít. Így egy héten belül megoldódott az autós problémám, azóta, ha szezonális abroncscsere van, mindig hozzájuk viszem a kocsim megcsináltatni.

Akkor megtanultam, hogy milyen fontos egy jó, megbízható oldalról rendelni és azt is, hogy a tanári szakma az egyik legszebb szakma, hiszen nem csak a diákok elismerését lehet kivívni, de a sülőkét is, és ha az megvan, rengeteg segítsége tud lenni az embernek! Azonban, ha nyári vagy téli gumi ügyben kell gyors segítség, látogasd meg a gumidiszkont.hu honlapot!