Rengeteg tanulás hozza meg a szakmai sikereket.

Az oktatás és a magánórák vétele egy törtető és nagyon határozott jövőbeni elképzelésekkel rendelkező gyerek számára nagyon fontos. A szülők pedig ebben az elképzelések megvalósításában mindinkább partnerei támaszai gyerekeik számára. Egy jó felsőfokú intézménybe bekerülni nagy feladat, a tanárokat is igénybe veszi, de a diákokat még inkább. A teljesítmény elvárás, amit önmagukkal szemben támasztanak, nagyon magas, és ezt az elvárást mindinkább be szeretnék teljesíteni. Legyen szó akár egy mérnöki tovább tanulásról, vagy akár egy doktori fokról, orvosnak állni nem csak elhivatottság kérdése, de tudás és odaadás is közrejátszik. Humán és reál tantárgyak ismerete egyaránt fontos és szükséges, hogy a felvételi jól sikerüljön.

Tanári pályafutásom alatt sok diák jövőbeni terveinek megvalósításához asszisztálhattam. Örömteli, amikor egy volt tanítvány munkásságát tudom hallomásból tapasztalni.

Feleségem fogászatra készült, egyik foga rendetlenkedik folyamatosan gondolta, hogy most már megnézeti, mi is lehet vele a baj. Akihez járt fogorvoshoz, az a doktor úr visszamondta a praxisát, így új fogorvos után kellett feleségemnek néznie. Az internetet hívta segítségül, ahol remek rendelőket talált. Mind közül az egyik igen megtetszett neki, nagyon szimpatikus orvosgárdával dolgoznak, akik fényképei megtalálhatóak a honlapon. Így már tudhatja, hogy kihez is érkezik a páciens. Az oldalon remekül el tudott feleségem igazodni, és meglepődésemre ezen a honlapon nagyon sok ideig időzött. Meg is kérdeztem tőle, hogy mit csinál, mondta, hogy olvas, mivel az oldalon rendkívül jól taglalva le vannak írva az egyes kezelések, és a hozzájuk társítható fogproblémák. Tanácsokkal, javallatokkal fűszerezve, teljesen hétköznapi stílusban megfogalmazva, melyet a fogorvoslásban járatlan emberek is könnyű szerrel megértenek.
Szuper lehetőségnek tartotta azt a feleségem, hogy az oldalon felugrik egy chat ablak, ahol egy doktornőtől lehetne kérdezni, a problémákkal kapcsolatban.

Feleségem mégis a telefonos időpont egyeztetést és az ott való érdeklődést választotta. Egy nagyon kedves asszisztenssel beszélt, akinek elmondta, hogy milyen fájdalmakat érez és hogy egy közeli időpontot szeretne kérni, amennyiben lehetséges. Az asszisztens nagyon kedvesen, és segítőkészen állt a problémához, és egy a telefonáláshoz viszonyítva a lehető legközelebbi időpontot adta feleségem számára. Nagyon korrekt hozzáállás ez a fogászati rendelőtől, ezt olvasta is feleségem a honlapon, hogy mindig a betegeik gyógyulását és időbeosztását tartják szem előtt. Segítve őket a fájdalmaik csillapításában, nem volt ez másképpen feleségemnél sem.

Ahogy a rendelőbe értünk, mert én is elkísértem a feleségemet, valami folytán némi félsz van benne, amikor fogorvoshoz kell menni, ezért én is vele tartottam. Amikor beléptük a váróba egy nagyon kedves környezet fogadott bennünket, nagyon kellemes, nyugtató hangulatú váróban foglaltunk helyet, de nem kellett sokat ott tartózkodnunk, mivel az időpontban, amire érkeztünk, rögtön szólították is feleségemet. Nem kellett várakozni hosszas perceket, mely egy fogorvosnál idegőrlő lehet. Feleségem elmondása szerint, a belső kezelő szoba is csúcs modern, jól felszerelt. A doktor úr, az elsődleges vizsgálatok alapján, azt a diagnózist adta arra a fájó fogra, hogy nem lehet megmenteni és implantátum elhelyezését ajánlja.
A feleségem elfogadta a diagnózist és, amit a doktor úr kért, hogy egy teljes röntgent elkészítése után, mindent jobban fog tudni, – ezt a röntgent el is készítette. Az implantátum, egy nagyon praktikus és egyszerű módja, hogyha csupán egy fog hiányzik, illetve csak egy fogat kell kicserélni a fogsorban. Az implantátum elhelyezéséhez tartozik, hogy a rossz fogat eltávolítják, gyógyulási idő után, miután az íny megnyugodott, egy csavart fúrnak az állkapocsba, melyre rá lehet csavarni az egyedileg elkészített és a fogsorba teljesen beleillő fogat.

Feleségem belevágott ebbe az implantátum elhelyezésbe, a gyógyulási idők miatt pár napba beletelt, míg újra szép mosolya lett, de minden mozzanata a beavatkozásoknak megérte. Teljesen észrevehetetlen az implantátum szájban való léte, színe harmonizál az eredeti fogakéhoz. Ez a fogorvosi rendelő remek választás volt, mivel szuper ellátásban részesült feleségem, kedvesek és ami nem utolsó, hogy szakszerűen, minden tudást beleadva dolgozott a doktor úr, hogy ezt a csodás eredményt elérje.