Posted on

Újruhákat kell vásárolnom

Tavasz közeledtével, rá kellett jönnöm, hogy pár új felsőt, farmert kell vásárolnom, Dezsőnek a férjemnek, szintén szüksége  van ezekre a dolgokra.

Ki ne szeretne vásárolni

Igaz, sok férfi nem szeret szerintem vásárolni csak abból indulok ki, hogy az én férjem sem igazán szeret, hisz azt sem tudja sokszor, hogy ha elküldöm mondjuk egy tejért, akkor milyet kell hozzon?! Nem tehet róla, hiszen nincsen hozzá szokva, hogy neki kelljen bármit is vásárolni. Persze, van amire én mondtam azt, hogy ezt hozz

Na a lényeg, minden utálata ellenére,megkértem, hogy nem e jönne el velem vásárolni. Azt nem mondtam, hogy hová megyünk. úgy is megtudja időben.

Nekem nem találtunk nadrágot, így elkezdtem bogarászni,a férfi ruhákat. Sorra mutogattam neki, de nem tetszett semmi.

Végül úgy döntöttem, vásárolok neki, egy motoros cipő. Persze, mint minden férfi, az elején tiltakozott, hogy nem kell, jó a másik. Igaz, annak már kidől az oldala, de persze, nem gond!

Sok győzködés után végül beleegyezett, megtetszett neki egy zöld-fekete Szin összeállítás, és megvásároltuk neki a cipőt.

 

Eredményesnek nem mondanál teljesen a vásárlásunkat, mert nem sikerült mindent megvenni, amit szerettem volna, de a végére, már kedvem sem volt próbálni, a nadrágokat. Persze ezen nem aggódom, hiszen én sokkal többet járok vásárolni, és ha van kedvem, bármikor bemehetek körbenézni valamerre, ha engedi az időm. Talán sokkal többször is meglepem magamat, mint szoktam.

Emlékszem, egyik évben, milyen pipa volt, hogy kitől kaptamén virágot, ki vásárol nekem ilyesmit, holott én vettem saját magamnak, mert meg tetszett. Ő mg azt hitte, hogy valami férfi kerülget, udvarolgat.

 

Mára sem változott semmi, hiába mondom neki, hogy menjünk együtt vásárolni, inkább kint marad a kocsiban, és megvár. Nem szoktam könyörögni neki, annak is örülök, ha el tudok menni kocsival vásárolni, és nem kell cipekednem, a nehéz szatyrokat. Persze, ha ő szeretne valamit vásárolni, nekem mennem kell feltétlenül, de jobb is, így nem vásárol feleslegesen .